Onze leveranciers

niko

Elektriciteitswerken Pieters werkt hoofdzakelijk met het schakelmateriaal van Niko. Deze Belgische producent levert de beste kwaliteit op de markt, alsook het grootste zelf samen te stellen assortiment afwerkingssets voor uw schakelaars.

De mogelijkheden om te combineren zijn eindeloos. U kan kiezen uit drie verschillende modelreeksen: Original, Intense en Pure.
Op de website staan enkele mooie voorbeelden: www.niko.eu. Als u dit wenst kan u ons altijd contacteren voor advies of voor een afspraak! Zo helpen wij u om de perfecte keuze te maken.

bticino

Bticino is een Italiaanse producent van schakelmateriaal en parlofoon/videofoon installaties. Hier komen we later nog op terug.

In de jaren ’60-‘70 was hun Magic-reeks zeer succesvol, en eerder 2013 hebben ze beslist om deze serie terug op de markt te brengen. Wat als resultaat geeft dat, als u deze reeks thuis heeft geïnstalleerd, u deze gemakkelijk kan vervangen zonder al te veel breekwerk.

Maar ook de andere reeksen van Bticino maken het zeker de moeite waard om eens rond te neuzen in hun catalogus.

Website: www.bticino.be.

SLV

SLV biedt een uitstekende prijs – kwaliteit verhouding voor hun verlichtingsarmaturen. Ze bezitten een uitgebreid gamma dat voor ieders wat wils biedt. Hun aanbod valt elk jaar te bewonderen in hun beroemde BIG WHITE catalogus. Deze kan u altijd via ons inkijken.

Het voordeel dat SLV biedt ten opzichte van andere fabrikanten, is hun snelle levertijd. Het merendeel van hun gamma is binnen de week te leveren (buiten enkele speciale en specifieke verlichting).

Website: www.slv.com

deltalight

Delta Light is een Belgisch familiebedrijf dat een uitgebreid, architecturaal gamma verlichting aanbiedt. Dit gaande van traditionele halogeen verlichting tot de laatste technologieën op het gebied van Led’s.

Voor een aangepaste lichtstudie of offerte kan u ons altijd contacteren. En zoals steeds kan u al eens een kijkje nemen op hun website: deltalight.com/nl.

AIphone

Aiphone is één van de marktleiders als het gaat over vooruitstrevende en degelijke parlofonie- en videofonie installaties. Ze zijn iets duurder als het merendeel van de fabrikanten, maar staan dan ook garant voor een vlekkeloze werking en service na verkoop!

Ook qua design laten zij de concurrenten ver achter zich. Als u denkt dat de installatie veel werk vergt, bent u verkeerd. Aiphone vergt slechts 2 draden om aan te sluiten, zodat uw huidig systeem zonder al teveel rompslomp kan worden vervangen!

U hebt de keuze uit inbouwsystemen, opbouwsystemen, systemen voor appartementen en dergelijke. Ook voor commerciële klanten kunnen wij een aangepaste oplossing bieden.

Website: www.aiphone.be

Voor al uw vragen

+32 468 27 70 01

Adres

Laaglandlei 119
2900 Schoten

Maandag - Zaterdag

8 am – 8 pm

Stuur een bericht naar

info@elektriciteitswerken-pieters.be